Mairold Millert veetis jõulud nii pere seltsis, kui ka ööklubides

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mairold Millert
Mairold Millert Foto: Kanal 2

Võistlustantsija Mairold Millert(24) on kahekordne Briti meister, kahekordne Inglismaa meister ning on võitnud ka 3. koha International Ballroom Championships tantsuvõistlustel. Eestis on Mairold kuulsust kogunud saates "Tantsud Tähtedega", mille ta sel hooajal koos Liina Vahteriga ka võitis. Buduaar uuris noorelt tantsijalt, kuidas veetis ta pühad ning millised on plaanid aastalõpuks.
 


Mairold on üks neist, kes pärast õhtusööki perega linna peale läks. "Jõulud veetsin nii pere seltsis, kui ka ööklubides, sest ma lihtsalt ei suuda kodus istuda. Juba enne jõule sai emaga ära söödud jõulupraed ja käidud linnas peol," jutustab Mairold.

Aastavahetuseplaanid on Mairoldil aga veel hägused ning ta on avatud pakkumistele. "Aastavahetused on mul olnud nii igavad, et midagi ägedat polegi teinud, mida esile tõsta. Ikka üks ja sama - sõbrad koos ja kellegi juures. Aga sel aastal võiks midagi uut ja huvitavat teha.

Praegu veel plaane pole ja arvan, et 31. detsembril tõusen ja säran ning vaatan edasi, mis saab, nii et kui kellelgi on mingeid häid ideid, andke tuld!"

Paku Mairoldile ja teistele üksikutele hingedele ideid, kuidas veeta aastavahetus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles