Parker: «Seksi ja linna» järg sõltub hea loo leidmisest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker Foto: Reuters / Scanpix
«Seksi ja linna» staar Sarah Jessica Parker ütles, et ülipopulaarse telesarja põhjal vändatud samanimeline film võib järje saada, kui stsenaristid suudavad piisavalt hea stsenaariumi välja mõelda.

Nii telesarjas kui filmis Carrie Bradshaw’d mänginud Parkeri sõnul saab ta peagi kokku stsenarist Michael Patrick Kingiga, et arutada teise filmi tegemist, kirjutab Digitalspy.

Tänavu maikuus kinodesse jõudnud esimene «Seksi ja linna» film tõi tootjatele sisse 221 miljonit naelsterlingit ehk 4,4 miljardit krooni. Parker on kassaedu kommenteerides öelnud, et filmiga seotud inimestel vedas, et linalugu nii populaarseks osutus.

«Kõik sõltub loost,» sõnas näitlejanna filmi võimalikust järjest rääkides. «Kui me ei suuda rääkida oma publiku väärilist lugu, siis me ei tee seda filmi. Oleme pikka aega inimeste soosingus olnud ja võtame seda väga tõsiselt. Seega on suurimaks väljakutseks just lugu.»

«Seksi ja linna» idee autor Candace Bushnell teatas sel nädalal, et kirjutab Carrie Bradshaw keskkooliajast kaks romaani, mis ilmuvad aastal 2010.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles