Karolin Kuusik sai kallimalt kingiks kiisupoja

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Dollsi disainerid Liisi Eesmaa ja Karolin Kuusik kannavad ka ise hea meelega enda kaubamärgi riideid. Piltidel näitavad nad oma uut kollektsiooni.
Tallinn Dollsi disainerid Liisi Eesmaa ja Karolin Kuusik kannavad ka ise hea meelega enda kaubamärgi riideid. Piltidel näitavad nad oma uut kollektsiooni. Foto: Laura Kallasvee

Moekunstnik Karolin Kuusik ja ta elukaaslasest muusik Kostja täiendasid oma perekonda. Nimelt kinkis Kostja Karolinile hiljaaegu tillukese kiisupoja nimega Indi.

Karolinile oli see suur üllatus, kui ta mees ühel õhtul koju tuli ja heldinult väikest olevust süles kandis.

«Alguses ei märganudki teda, aga siis kiljatasin. Olin rõõmust pöörane. Mulle on alati kassid meeldinud,» räägib Karolin.

Juba lühikese ajaga on Indi pidanud üksiolemisega harjuma, sest nii Karolinil kui Kostjal on hetkel kiire. Kostja viibib õpingute tõttu Viljandis, Karolin valmistab aga ette Tallinn Dollsi Gala show' ks, mis toimub juba homme, laupäeva õhtul kinos Sõprus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles