Kes võiks olla järgmine Tallinn Dolls reklaamnägu?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Keskuse aatriumis toimunud moelaat „Moemaania“ - Tallinn Dolls
Viru Keskuse aatriumis toimunud moelaat „Moemaania“ - Tallinn Dolls Foto: Moemaania

Kevadel esitlesid oma uut kollektsiooni Tallinn Dollsi nime taha varjuvad disainerid Liisi Eesmaa ja Karolin Kuusik, kelle loodud kaubamärk on tänaseks võitnud paljude kohalike kuulsuste südame ning mis plaanide järgi peagi ka välismaale müügile peaks jõudma.

Kohalikest kuulsustest on andunud Tallinn Dolls`i fännid: Ines, Heidy Purga, Kene Vernik, Piret Järvis, Laura Kallasvee, Evelyn Sepp, Birgit Õigemeel, Maarja Jakobson, Merle Liivak, Lenna Kuurmaa jpt.

Liisi Eesmaa: Ka tuntud mehed fännavad meie kaubamärki! Kui keegi nendest kaunitest naistest meie riideid näiteks televisioonis kannab, siis on see muidugi parim võimalik promo.

Karolin Kuusik: Elementaarne, et need asjad peavad pidevalt võimalikult nähtaval olema. Aga see, et avaliku elu tegelased neid asju kannavad, toimib vaid siis, kui tooted ise head on.

Tallinn Dolls
•    Juht: Mari Martin
•    Konstruktor: Kadi Adrikorn
•    Disainerid: Liisi Eesmaa ja Karolin Kuusik

Täna otsib aga Tallinn Dolls oma uuele kollektsioonile värsket reklaamnägu. Kes see võiks olla?

Tee oma ettepanek ja kõikide agarate osalejate vahel loosime iga päev välja pileti kahele laupäeval, 6. novembril Sõpruse kinos toimuvale Tallinn Dolls Galale!

Lisa oma ettepanek meie kommentaariumisse ning saada oma kontaktid meilile toimetus@elu24.ee, märksõnaks TALLINN DOLLS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles