Tanja Lennale: 85 protsenti oli väga hea

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt. Lenna Kuurmaa
Su nägu kõlab tuttavalt. Lenna Kuurmaa Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljanda hooaja avasaates kehastas Lenna Kuurmaa Hardi Volmerit ja laulis lugu «Noored on hukas».

Mart Müürisepp: Mulle väga meeldis, et sa jätsid ikkagi selle sisse, et lava peal vaatad neid sõnu ja päris täpselt laulusõnad peas ei ole. Hardi muidugi, kes on selline korpulentsem, raskem mees, temal need liigutused tulid kuidagi raskemalt. Sul, kerge, kõhna inimesena, tulid need need kuidagi väga lihtsalt. Ja see habe sulle üldse ei sobi! 

Andrus Vaarik: See oli väga raske ülesanne, teha Hardit, sellist lauljat juhuse tahtel. Sina, kes sa perfektsionistina midagi juhuse hooleks ei jäta. See vastuolu on väga suur. Sa tegid selle Hardi kaootilise maneeri... Ilmselt oled palju harjutanud ja täiesti perfektseks ja täpseks harjutanud endale. Braavo! Suurepärane!

Olav Osolin: Mulle meeldis, et sa valisid sellise laulu noore lapsevanemana, rääkides sellest, millised probleemid sul terendavad. Samas oli see laul sulle parajalt keeruline pähkel. Sa oled suurepärane laulja, aga Hardi laulab seda skandeerides kuidagi. Selles mõttes olen sama meelt Andrusega, et olid liigutused väga hästi selgeks teinud, aga oli näha, et see oli näitlemine.

Tanja Mihhailova: Mulle väga meeldis. Sa said väga hästi hakkama. 85 protsenti oli väga hea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles