Loomasõbrad pakuvad rahahädas Lindsay Lohanile palka taimetoidu söömise eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PETA reklaamnägu Pamela Anderson ja PETA president Ingrid Newkirk
PETA reklaamnägu Pamela Anderson ja PETA president Ingrid Newkirk Foto: SCANPIX

«Kui Lohan suudab võidelda oma sõltuvusega liha ja juustu suhtes, suudab seda igaüks,» ütles üks vanaproua ühingust Inimesed Loomade Eetilise Kohtlemise eest (i. k PETA).

«Sõltuvus» tavatoiduainetest on Lindsayle (24) tema muredest küll väikseim. Uimastikasutajana tehtud varasemad liiklusõnnetused, neist tulenevate tingimisi mõistetud karistuste puudulik täitmine, sellest omakorda tulenenud lühiajaline vanglakaristus, dramaatilised kohtuistungid, alkoholi kuritarvitamine ja praegune viibimine võõrutuskliinikus on tõsiasjad, mis on Li-Lo tänavusele aastale tooni andnud.

Siiski, nagu kirjutab Dayli Star, pole näitlejataril ka raha, et kinni plekkida soolane arve, mille võõrutuskliinik talle peagi esitab. See summa peaks olema 35 333 inglise naela, mis teeb eesti rahas 632 000 krooni.

Li-Lo mure oma maksujõu pärast arve tasumisel ilmnes hiljutises vestluses kriminaalametnikuga, kellele Li-Lo teatas, et «ta ei saa seda endale lubada.»

Nüüd siis ilmuski lagedale PETA, kes lubas anda Lindsayle arve tasumiseks 6677 naela (119 000 EEK) juhul, kui näitlejatar nõustub aasta jooksul pärast raha saamist mitte ühtegi loomse päritoluga toiduainet suu sisse võtma.

«Lindsay Lohan on kõige paremini nähtaval olev näide tõelisest sõltuvushaigest. Kui tema suudab võidelda oma sõltuvusega liha ja juustu suhtes, suudab seda igaüks. Kui ta nii teeb, ei päästa ta ainult loomade elusid, vaid ka oma tervist. Samuti oleks ta eeskujuks miljonitele inimestele, kes jälgivad iga tema sammu,» ütles PETA prsident Ingrid Newkirk Los Angeles Timesile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles