Naomi Campbell ohjab tujutorme puhkusega iga 45 päeva tagant

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Campbell
Naomi Campbell Foto: SCANPIX

Kui aastatel 2007-2008 ilmusid ridamisi uudised inglise supermodell Campbelli (40) emotsionaalsetest pursetest, mis viisid hüsteerilise ja vägivaldse käitumiseni, siis nüüd selgus, mis imenipiga on ilus naine suutnud end paremini kontrollima hakata.

Saladus, kuidas hoida külma närvi,  peitub korrapärases puhkuses iga kuue nädala tagant, kirjutab Daily Express.

«Õppisin, et vajan puhkust iga kuue nädala tagant. Kui ma töötan üle, kaotan kontrolli,» sõnas moedemmide kuninganna. «Tean nüüd, et on parem kaduda mõneks ajaks [avalikkuse silma alt – T.L.] õigel ajal,» lisas Naomi.

Tuletagem pisut meelde varasemaid sündmusi. 2007 ründas modell oma koduabilist, mistõttu pidi minema viharavile. Aasta hiljem hakkas ta skandaalitsema kadunud kohvri pärast Londonis Heathrow lennujaamas, mille käigus küttis end nii üles, et ründas teda rahustama tulnud politseinikku. Karistuseks selle teo eest pidi ta tegema 200 tundi ühiskondlikku tööd.

Kõnealusesse ajaperioodi jääb ka vähemalt üks juhus, kus Naomi vihastas fotograafide peale. 2008 juunis oli Naomi sõpradega restoranis, kui neile sattusid peale fotograafid; algul Naomi naeratas ja poseeris, siis korraga aga hakkas vihaselt karjuma ja žestikuleerima, mispeale sõpradel tuli naine restoranist ära toimetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles