Tahad teenida kümme tonni kuus? Jää rasedaks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rase naine fotostuudios
Rase naine fotostuudios Foto: SCANPIX

Valmimas on sajandi projekt – megamiljonär hakkab raha eest lapsi tegema!

Juudi päritolu hotelli ärimees James Horton tahab saada maailma suurima perekonna omanikuks. Ta pakub välja igale naisele kes talle lapse sünnitab 10 000 dollari suurust palka elu lõpuni.

Horton pakub tuhandele naisele elamist enda 5* hotellis kaheks aastaks kuni naised rasestuvad.

Hetke seisuga on emaks kandideerinud üle 22 000 naise, kellest mees on välja selekteerinud 250. „Valituks osutuvad naised välimuse järgi ehk pilt on väga oluline. Hiljem kui nendega kohtun selekteerin intervjuude põhjal uuesti,“ selgitas mees.

Järgmine voor näeb kohtingu asemel ette hoopis arstilkäiku. Kõik naised peavad olema terved. Ja neljas voor viib väljavalitud naised hotelli, kus Horton asub mehekohust täitma kuniks naised on rasedad. Selleks on aega kaks aastat ja kõik naised peavad valmis olema, et nad ei ole ainukesed, kellega Horton vahekorda astub.

Mehe idee on luua maailma suurim pere, seega ootab ta kandideerima kõiki naisi, kõikidest rahvustest ja rassidest.

Ja see pole veel kõik – kui lapsed on kümneaastased, teeb ta nende vahel uue valiku – sada targemat, ilusamat ja sportilikmat saavad osaks erikohtlemisele – neist koolitab ta ärimaailma uued hundid, filmistaarid ja sporidässad.

Foto: facebook.com

Kõik naised saavad end üles anda Hortoni kodulehel – billionarebaby.org

Vaata pilti hetkel väljavalitud naistest SIIT!

Inimestes on antud aktsioon aga vastakaid tundeid tekitanud.

Mida sina sellisest kärgpere loomisest arvad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles