Ilona Kaldre: soov tuleb alati sõnastada nii, nagu oleks see juba juhtunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre raamatu «Selgeltnägija Ilona Kaldre tuleproovid» raamatuesitlus Harry`s New- York Bar`is
Ilona Kaldre raamatu «Selgeltnägija Ilona Kaldre tuleproovid» raamatuesitlus Harry`s New- York Bar`is Foto: Viktor Burkivski

Narva Astri kaubanduskeskuses avati unistuste täitumise sein, kuhu pannakse kuulsate inimeste käejäljed nende soovide ja pildiga. Esimesed soovijad on Ilona Kaldre ja vene kirjanik ja satiirik Semjon Altov.

Savisse suruti südamepoolne käsi, kuna Kaldrel on süda paremal pool, siis temal on parema käe jälg «kivis». Teadaolevalt ei ole sarnast soovide täitumise seina mujal Eestis ja maamunalgi vist.

Ilona jagas soovijatele kohapeal ka näpunäiteid

Ilona: Soov tuleb alati sõnastada nii, nagu kõik oleks juba juhtunud. Näiteks, mitte soovida, et ma kunagi mehele saaks, vaid tuleb ette kujutada, et ma juba olengi abielus.

Oma soove ei lubanud Ilona Kaldre võõrastele välja öelda. Ning samuti ei soovitanud selgeltnägija lävida inimestega, kes pidevalt oma tervise üle kurdavad.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles