«Rääkimata lugu»: ravimatult haige Egle hingehaavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääkimata lugu - Egle
Rääkimata lugu - Egle Foto: Kanal 2

Kanal 2 saates «Rääkimata lugu» jutustas oma loo Egle Vaga, kellele on saatus mõõtnud sellise jao, millest nii mõnedki pooltki kanda ei jaksaks.

Egle sündis vallaslapsena ning ei saanud tunda isaarmastust. Suurema osa ajast elas ta vanaema juures ja ta veetis pikki tunde, unistades ilusast elust ja turvalisest kodust.

Paraku läks kõik teisiti ning Egle elus sai igapäevaseks surmahirm. 16-aastasena põgenes ta kodust mehe käte vahele, kes osutus ülimalt vägivaldseks.

Kulus aastaid, enne kui Egle jõu ja julguse kokku võttis ning mehe juurest ära läks. Tema jaoks algas siit aga uus kannatuste rada.

Egle leidis küll rahu uues suhtes, kuid pärast kolmanda lapse sündi diagnoositi tal sclerosis multiplex. Egle muretseb, mis saab siis, kui ta enam ise kõndida ei jõua - ta elab liftita maja viiendal korrusel.

Egle elu raskeim hetk oli õe surm. 22-aastane Egne jäi alla ajuvähile.

Eglel tuli aga varsti pärast seda vastu võtta järgmine saatuselöök. Vägivaldne eksmees sai kohtu kaudu hooldusõiguse tema kahele vanemale lapsele. Egle poleks halvimateski unenägudes aimanud, et kodusest terrorist pääsemiseks tuleb tal seda hinda maksta lastega.

Egle ei kaota lootust ja usub, et saab lastega ühel päeval taas kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles