Vau! Elisa Kolk korraldas lauluvõistluse ja koolitas mudilasi laulma

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2015, finaali peaproov.
Elisa Kolk
Eesti Laul 2015, finaali peaproov. Elisa Kolk Foto: Erlend Štaub

Eesti Laulus säranud lauljatar Elisa Kolk postitas eile Instagrami imearmsa foto väikeste fännide poolt tehtud joonistusest. Selgus, et noor staar koolitas väikeseid laululinde. Elu24 uuris lähemalt!
 

«Õpetama sattusin lapsi seetõttu, et sel aastal oli minu gümnaasiumi suureks praktiliseks tööks korraldada lauluvõistlus,» rääkis lauljatar Elisa Kolk Elu24-le, et tegemist oli suuremahulise ettevõtmise ja tööga, sest esialgu tahtis kaasa lüüa üle 100 lapse. Lõplikult jäi sõelale 25 mudilast.

«Olenemata sellest suurest tööst, nautisin sellest protsessist igat hetke ja teeksin seda ka koos tiimiga uuesti.»

Elisa rääkis rõõmsalt, et lapsed olid väga vaimustuses ning nad on tema suurimad fännid. «Lastes peitub alati puhas, siiras rõõm. Oma siirusega annavad nad mulle tohutult palju positiivset energiat. Lõppkontsert möödus suurepäraselt!» kiitis kaunitar, et vaatamas oli ligi 200 inimest ning külalisesinejaks oli Uku Suviste, kes andis lastele väga positiivseid emotsioone ja tegi imekauni kontserdi.

Foto: Instagram

«Oma laste soovil astusin laval üles ka ise. Olen kindel, et tegemist oli ühe ajaloolise üritusega meie koolis,» jäi lauljatar kontserdiga väga rahule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles