Zayn Malik lahkus One Directionist: vabandan fännide ees!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laulja Zayn Malik teatas, et ta lahkub poistebändist One Direction.

Zayn katkestas eelmisel nädalal tuuri ja naasis kodumaale, tuues põhjuseks stressi. Nüüd otsustas ta bändist jäädavalt lahkuda.

«Mu elu One Directioniga on andnud rohkem, kui oleksin eales ette kujutanud,» seisab Zayni pressiteates. «Kuid pärast viit aastat tunnen, et mul on aeg bändist lahkuda. Vabandan fännide ees, kes tunnevad, et olen neid alt vedanud, kuid pean tegema seda, mis on minu jaoks õige.»

Foto: SCANPIX

Ülejäänud One Directioni liikmed avaldasid ühise teate: «Meil on tõeliselt kahju Zayniga hüvasti jätta, kuid me austame tema otsust täielikult ja soovime talle tulevikuks ainult head. Viimased viis aastat on olnud imelised, me oleme koos palju läbi elanud, nii et jääme alati sõpradeks. Me jätkame nüüd neljakesi. Ootame põnevusega uue albumi salvestamist ja fännide nägemist uuel maailmatuuril.»

One Directioni plaadifirma boss Simon Cowell lisas: «Tahan tänada Zayni kõige eest, mida ta on One Directioni heaks teinud. Alates sellest, kui 2010. aastal Zayni kohtasin, olen temasse väga kiindunud ja olen tema üle ääretult uhke. Olin tunnistajaks tema kasvavale enesekindlusele ja mul on kahju, et ta lahkub. Mis puudutab One Directionit, siis fännid võivad rahulikult puhata - Niall, Liam, Harry ja Louis on bändi tuleviku üle äärmiselt põnevil.»

One Direction jätkab maailmatuuri «On The Road Again» tänase kontserdiga Jakartas, mille järel sõidavad nad Lõuna-Aafrikasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles