Aivar Riisalu käratsemisest tüdinud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu
Aivar Riisalu Foto: Karli Saul

Ärimees ja poliitik Riisalu sai sõimata telekanalist, kus ta «Kaua võib» saadet tegi, sest ta hoidus kõmulistest lugudest, samuti lööb ta riigikogus vähem lokku, kui temalt oodatakse.

«Telesaadet tehes oli kõige parem tunne siis, kui 90 % asjadest lahenes enne ekraanile jõudmist. Siis ma tundsin, et olen vajalik, kui ma «hästi müüvat» lugu ei saanud,» räägib Riisalu (49) Naistele, mis teda teletöös õnnelikuks tegi.

«Opositsioonis olles kritiseerin vähem, kui minult oodatakse, sest püüan alati mingeid lahendusi leida, midagi lõpuni muuta, see ei ole kahjuks väga populaarne tegevus,» räägib Riisalu tööst riigikogus, lisades, et kui pärast järgmisi valimisi peaks tema partei jääma opositsiooni, siis tema riigikogus ei jätka. Oma põhimõtetest avaldab ta sellegi, et mehel ei sünni elada naise majas, lisades ekside kohta, et mees ei peaks andma uuele naisele endise naise susse, nagu ka naine mehele endise mehe hommikumantlit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles