Uskumatu! Reisijaht tõmbas ühele võimalikule kandidaadile koti pähe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kertu Jukkum ja Teele Viira saates «Reisijaht»
Kertu Jukkum ja Teele Viira saates «Reisijaht» Foto: promo

«Täna lõuna paiku pidas mind kinni «Reisijaht» saatejuht ja pakkus mulle reisi. Ma olin loomulikult nõus minema, aga siis hakati küsima erinevaid küsimusi. Kust mul oleks vaja läbi käia jne.,» kirjutab saate «Reisijaht» tegijates pettunuid noormees Jörgen.

Jörgen: Selgus, et mul oli vaja käia läbi ainult ühest kohast ja üks kõne teha. Läbi oli vaja käia lähedal asuvast laost, kus oli minu paarimees, kellega oli vaja tööasjad korda saada, mis oleks ilmselgelt väga lihtne olnud.

Küsiti veel pere kohta. Rääkisin nagu asjad on, et elan koos elukaaslasega, kes on koolis ja temale on vaja helistada ja öelda, et lähen nüüd ja olekski korras ka sellega olnud.

Selle peale öeldi mulle, et kahjuks nii lihtsalt ei saa nad mind saatesse võtta, kuna inimestel on igav vaadata seda saadet, kui inimene on KÜMNE minuti pärast juba lennujaamas on.

«Tegu on reality saatega, mille eesmärk on pakkuda televaatajale pooletunnist meelelahutust, mitte lihtsalt tasuta reise jagada,» kommenteeris telekanali TV3 veebi sisutoimetaja Diana Räbbin Õhtulehele. «Vaataja ootab saatelt seiklust ja draamat ning mitte spordiüritust, kus lihtsalt joostakse lennujaama.»

Uskumatu, aga nii see on!

Mida sina asjast arvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles