Robin Juhkental: «Ootan väga tänast proovi!»

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Juhkental Eurovisioonil
Robin Juhkental Eurovisioonil Foto: Verni Leivak

Täna õhtupoolikul läheb Oslo Telenor Arenal esimese poolfinaali peaprooviks.


Kolmandana - nagu ka hommeõhtuses teleülekandes - astub lavale meie Malcolm Lincoln, saadetuna vokaalkvartetist Manpower 4.

«Ootan tänast proovi väga,» sõnas solist Robin Juhkental. «Juba ainuüksi sellepärast, et täna võtab produktsioonitiim asja linti, tahaks laval täiega anda! Eks näis, kuidas läheb... Ennast tunnen küll kindlalt ja usun, et poolfinaalis me väga läbi kukkuda ei saa. Seda kindlasti esituse poole pealt, aga ma ei kujuta ette, kuidas meid vastu võetakse. Tean, et vähemasti Google`i otsitavuse tabelis oleme lausa kuuendal kohal! Minu jaoks on see kõva saavutus. Ma ei näinud tabeli eesotsas ühtki väikest maad.»

Juhkental tunnistas, et kihlveokontorites ennustatava suhtes ei oska ta midagi öelda. «Aga Google`i tabel on reaalne statistika! See sisendab veelgi enesekindlust, mida ehk varem liigagi palju oli...»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles