Galerii: Oslos peeti Eurovisiooni avapidu

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul olid kõik 39 delegatsiooni palutud Oslo raekotta 55. Eurovisiooni pidulikule avavastuvõtule.


Staarid saabusid juubeldava linnarahva ja ajakirjanike ette mitte luksuslimusiinides, vaid bussidega, et siis mööda punast vaipa kõndida, lasta end fotoaparaatide välklampidest pimestada ja ühtlasi ka üritust väisata.

Üritus ise polnud aga paraku ümmargust sünnipäeva tähistava Eurovisiooni vääriline.
Sellist kaost, mis valitses kurgi-, porgandi-, arbuusi- ja apelsiniviiludega kaetud laudade ümber, ei mäleta keegi, kes vähemalt kümme viimast aastat lauluvõistlust külastanud. Nähtavasti on masu rängalt ka rikast Norrat puudutanud. Kuidas siis muidu seletada seda, et artistid - teistest külalistest rääkimata - pidid seisma pikkades järjekordades, et kas või klaasikest roosat šampanjat saada.

Meie Malcolm Lincoln suutis aga keset kaost rõõmsa tuju säilitada ning Robin Juhkental poseeris lahkesti nii profifotograafide kui fännide rõõmuks. Loomulikult astus lavale ka Norrale Eurovisiooni-võidu toonud Aleksander Rõbak, kes lasi pisut laisalt laulul ja märksa virgemalt viiulimängul kõlada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles