Elu24 live! Külas oli andekas Artjom Savitski

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 16. jaanuaril tuli Elu24 külla superstaarisaates napilt Liis Lemsalule alla jäänud Artjom Savitski.

«Artjom on artistina andekas, omapärane, läbilöögivõimeline, aga kindlasti peab ta pingutama ja tõsist tööd tegema nii enda kui ka oma meeskonnaga, et veel paremaks saada,» kirjeldab Artjomi tema mänedžer Katrin Siska ja põhjendab noormehe oma tiiva alla võtmist 2012. aasta sügisel sellega, et Artjomi muusika ja kaasahaaravad esinemised olid talle meeltmööda.

ARTJOM SAVITSKI:

21-aastane, sünnipäev 27. jaanuaril

Elukoht: Tallinn

Hobid: Muusika, reisimine, ujumine.

Moto: Võta vabalt, ela mõnuga!

Eeskujud muusikas: Adam Lambert, Avenged Sevenfold, Killswitch Engage, Parkway Drive, 30 Seconds to Mars, Chris Cornell.

Miks soovis saada superstaariks: Superstaari tiitel oleks heaks aluseks minu tulevasele muusikakarjäärile. Arvan, et mul on oma kuulajatele väga palju pakkuda.

Lemmik seniste superstaaride seast: Minu lemmik on Jana Kask. Tema kõrged noodid tekitavad minus külmavärinaid. Ta valdab osavalt erinevaid muusikastiile ja esitab kõiki laule südamest.

21-aastasel lauljal Artjom Savitskil on juba pea kolm aastat olnud suhe 19-aastase Eleriga

«Ta on esimene inimene, kellele ma oma uued demod saadan, hindan tema osavõtlikkust, huvi ja tuge väga,» on Artjom tunnistanud.

Noorte armastus sai aga alguse kentsakalt.

Artjom töötas maskotina Tallinna vanalinnas ja läbi maskotisilmade märkas ta möödumas imekaunist tüdrukut, Elerit.

Et maskotina on tüdrukule läheneda ja head esmamuljet jätta keeruline, lasi ta neiul kurva südamega edasi minna.

Järgmisel päeval aga kohtusid nad taas - Eleri ja tema sõbranna soovis koos maskotiga pilti teha. Nõnda Eleri ja Artjom suhtlema hakkasidki.

Laulja Artjom Savitski lõi möödunud aasta lõpuls käed Põhja-Tallinna plaadifirma Masterhead Recordsiga ja pürgib plaadi poole

«Praegu lasen ma kogu aeg singleid välja, aga nüüd on siht paremini paigas,» selgitas Savitski ETV2 saates "Eesti TOP 7».

Hiljuti tuli laulja välja uue muusikavideoga «Lõputu», mis on esimene singel Artjom Savitski nime alt, mida laulja ise kirjutanud pole. Loo autor on Karl Ander Reismann.

«Alguses, kui Karl mulle seda klaveril mängis, ei saanud ma pihta, kas see meeldib mulle või ei meeldi. Kui ma seda paar päeva hiljem kuulasin, mõtlesin ma, et see on päris kena lugu,» lausus Savitski.

Videoga aitas Savitskit Balti filmi- ja meediakooli teine kursus ning Savitski rõõmustas, et esimest korda olid tal video valmimise ajal vabad käed. «Nad olid nõus meile video tegema ja see oli väga mõnus protsess, et ise ei pidanud midagi mõtlema,» selgitas muusik.

Möödunud suvel käis noormees Valgevenes Vitebskis, uhke ajalooga laulukonkursil «Slavianski Bazaar».

Kui sul on Artjomile küsimusi, siis jäta need palun meie kommentaariumisse. Muusik vastab neile neljapäeval kell 12 toimuvas Elu24 lives.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles