Miks mehed vihkavad «Seksi ja linna»?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seks ja linn osatäitjad Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kim Cattrall
Seks ja linn osatäitjad Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kim Cattrall Foto: SCANPIX

Daily Maili ajakirjanik James Delingpole tegi puust ja punaseks, miks mehed ei salli «Seksi ja linna».

Delingpole tunnistas, et pole suutnud maha istuda ja nimetatud seriaali vaadata, kuid on mõned korrad sellele siiski peale sattunud.

«Mulle tundus, et see on ainult kingadest. Ja keskealistest naistest, kes räägivad palju. Ja keskealistest naistest, kellel on ebasobivate partneritega piinlikke seksikogemusi. Ja siis nad jutustavad sellest detailselt,» kirjeldas mees.

Suur osa probleemist on aga peaosalist kehastav Sarah Jessica Parker - kui mees peaks istuma ja vaatama lobisevaid naisi, siis peaks need naised välja nägema nagu Scarlett Johansson.

«Enne, kui te hakkate mind süüdistama seksismis, tüdrukud, küsige endalt, kas te olete paremad vaadates «Seksi ja linna» umbkaudset vastet meestele - sõjaseriaali «Band Of Brothers». Te ei ole. Te ütlete rumalaid ja ebavajalikke asju, näiteks: «Nad näevad oma kiivrite all kõik ühesugused välja. Kuidas te neil vahet teete?» Või märgite, et sama hästi võiks vaadata, kuidas värv kuivab,» nentis Delingpole.

Mees selgitas, et seriaal tekitab tema jaoks vastikust. Täpselt nagu naised peaksid vastikuks draamasarja, mis räägiks keskealistest kitsetaolistest meestest, kes latravad pidevalt kõige uuemast Lamborghinist, magavad paljude erinevate naistega, misjärel lahkavad üksikasjalikult nende välimust ja esitust ning kutsuvad meid kaasa tundma nende kohutavale dilemmale - kas on võimalik olla hea isa ja abikaasa, võttes ise kõrvalt nii palju kui võimalik?

«Oh, ja Manolo Blahniki kingad: me ei mõista ega hakkagi mõistma,» lisas Delingpole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles