Maia intelligentne paroodia meeldis Olavile väga-väga-väga-väga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade, Maia Vahtramäe
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade, Maia Vahtramäe Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmendas saates kehastas Maia Vahtramäe Siiri Sisaskit ja esitas laulu «Ma ei maga, ma ei söö».

Elina Pähklimägi: «Super, Maia! Täiesti imeline! Sul õnnestus tabada midagi väga Siirilikku - see tema läbiv pilk ja mängulisus, mis sa loo teises pooles kätte said.»

Olav Osolin: «Kõigepealt - sellest prügikastistiilis Stingist saada selliseks kenaks daamiks tagasi on juba iseenesest meeldiv vaatepilt. Tõesti väga kena transformatsioon. Mulle see number meeldis väga-väga-väga-väga... väga-väga- väga-väga! Sellepärast, et Siirit võib ka teha nii, nagu Peeter tegi, mis oli ka väga naljakas. Sa tegid seda kõike, aga samas oli see muusikaliselt väga kihvt ja ka äratuntav. See oli kuskil piiripealne, natuke üle piiri, aga mitte väga palju. See oli intelligentne paroodia, mis oli muusikaliselt väga nauditav, mis ei läinud suureks tsirkuseks.»

Kohtunike ja kaasvõistlejate hinnangul vääris saate võitu just Maia, kes annetas võidetud 1000 eurot Peeteli turvakodule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles