Rubiinis jookseb "Pearahakütt"

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Pearahakütt" on romantiline põnevuskomöödia, mille tempo ei rauge hetkekski. Ühes peaosas on Jennifer Aniston.
"Pearahakütt" on romantiline põnevuskomöödia, mille tempo ei rauge hetkekski. Ühes peaosas on Jennifer Aniston. Foto: Internet

Viljandi kinos Rubiin saab 7.-13. maini kella 20 vaadata romantilist põnevuskomöödiat "Pearahakütt".



Kolmapäeval, 12. mail seanssi ei toimu!


Väsinud pearahakütt Milo Boyd (Gerard Butler) saab unistuste tööotsa päeval, mil ta peab kinni püüdma oma eksabikaasa, reporter Nicole Hurly (Jennifer Aniston). Milo arvates saab see olema kerge raha, ent eksimine on teadupärast mehelik. Nicole lipsab tal käest, et uurida ühe mõrvaloo kinnimätsimist ning Milo mõistab jälle kord, et nende kahe vahel ei lähe mitte midagi ealeski kergesti.



Eksabikaasad trumpavad üksteist lakkamatult üle, kuni saavad aru, et parim viis kogu sündmustekeeris üle elada on just üheskoos. Kunagi tundus Milole ja Nicole'ile, et abielus olla on raske. Nüüd on aga palju raskem üldse ellu jääda!



"Pearahakütt" on romantiline põnevuskomöödia, mille tempo ei rauge hetkekski.



Osades Gerard Butler ("Inetu tõde"), Jennifer Aniston ("Lahkuminek"), Christine Baranski ("Mamma mia!"), Peter Greene ("Tavalised kahtlusalused"), Cathy Moriarty ("Cop Land") jt.



Lavastas Andy Tennant ("Hitch").


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles