Kati Murutari uus leegina lahvatanud suhe jäätunud?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olev Veskimäe
Olev Veskimäe Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel nädalal särinal lugejate ette jõudnud teated meediategelase Kati Murutari uuest kirglikust suhtest saladusliku metsamehe Olev Veskimäega näivad olema siiski ülepingutatatud. «Kindlat pulmaplaani küll ei ole,» ütleb Veskimäe.


Kati (43) ütles see-eest eelmise nädala Naistes, et on leidnud kallima, kellega on soetatud uus kodu Raplast 4 kilomeetri kaugusele Valtu. «Juuni teisel nädalal kolime. Jaaniks koju, jõuluks tanu alla,» rääkis Kati ajakirjale õnnest õhetades. Ja iseloomustas Olevit (50): «Mul on kõige ilusam, tublim, täiuslikum, metsikum ja armastavam mees, keda ma iial näinud olen!»

Olev ütleb, et see jõuluks tanu alla saamise jutt oli Katil rohkem nagu selline kirjanduslik kujund ja piltlik väljend ning miskist pulmaplaanist pole juttugi. Eelleping majaostuks Valtu on küll olemas, kuid et Katil-Olevil oleks plaan sinna koos elama asuda, ei saavat samuti öelda.

«Uue suhte puhul on nagu ameerika mäed, algul tundub kõik väga hea, siis tulevad aga tagasilöögid,» selgitab Olev. Siiski ei lükka ta päriselt ümber võimalikku kokkukolimist kunagi kaugemas tulevikus.

«Me sobime väga paljudes asjades hästi, aga oleme ka samas nagu kaks kõva kivi, mis eesti rahvapärimuse järgi väga head jahu ei jahvata. Oluline on teineteisele hingamisruumi anda...,» valib Olev telefonis kõneldes täpset sõnastust, «arvan, et seal Valtus hakkame rohkem tegema koostööd nagu äripartnerid sellise hobustega tegelemise ja hobustega maatööd tegemise elustiili arendamiseks maal».

Telefonikõne Katile, et saada täpsemat sotti, mis siis ikkagi toimub, jääb aga paraku lühikeseks. Kuulnuna intervjuusoovist uue suhte ja Valtu maja kohta, ütleb Kati: «Ma ei taha sellest rääkida enne järgmist nädalat! Ta-daa!»

Lisaks Olevi vaoshoitud sõnadele, on Elu24-le kinnitanud suhte järsku jahenemist ka üks Olevi Elvas kokana töötava tütre tuttava tuttav, kes ei soovi oma nime artiklis näha.

Vähe sellest, veel eelmisel nädalal uue ühise koduna Kati poolt väljakäidud Valtu talumaja kohta ütleb Olev, et rahalises mõttes on seal kõik vahendid Kati omad. Ja lisab: «Ei tahaks, et minu lapsed ilma jääksid,» viidates justkui sellele, et päriselt leibasid ühte kappi panna plaanis tõesti pole. Olevil on neli last. «Olen küllalt palju sidunud end erinevate maapiirkondade ja inimestega. Võib-olla nii ühes kohas toimetada oleks minu jaoks liiast».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles