PÄEVAHOROSKOOP 6. mai: Sõnn nädal algab tasakaalukalt ja töiselt, Kaksikutel ei ole energiat piiramatult

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Mõnusat uut nädalat!

 

JÄÄR

Kui oled varasemalt vaeva näinud, võib tekkida soodsaid võimalusi, millest kinni haarates saad parandada rahalist seisu.

SÕNN

Nädal algab tasakaalukalt ja töiselt. Jätkad samm sammu haaval valitud teel, saad hakkama ka rutiinsete tööülesannetega.

KAKSIKUD

Energiat ei ole piiramatult, vaja on seda õigesti kasutada. Võta ette olulised asjad ja keskendu. Enese killustamine mõjub kurnavalt.

VÄHK

Sul õnnestub mõtteid täpselt sõnadesse panna ja osavalt argumenteerides oma tahtmist saada. Võib esineda lahkarvamusi kaaslastega.

LÕVI

Sul tuleb lahkelt naeratada ja abivalmis olla. Meeldivalt suheldes saad jutuotsale mõjuka tegelasega, kelle toel on lihtsam eesmärkideni jõuda.

NEITSI

Esmalt tuleks lõpetada pooleli olevad tööd ja maksta vanad võlad. Kui kohustused täidetud, võid hakata mõtlema uutele väljakutsetele.

KAALUD

Sinu väärtushinnangud on elu jooksul välja kujunenud ja kinnistunud. On keeruline aru saada inimestest, kes väärtustavad midagi muud kui sina.

SKORPION

Tunned end reipalt ja mõnusalt. Leiad aega ja võimalusi tegelemaks asjadega, mis sulle huvi pakuvad ja rõõmu teevad.

AMBUR

Mõte liigub kiirelt. Lähtud seejuures esmajärjekorras oma isiklikest soovidest ja kipud teiste vajadusi tagaplaanile jätma.

KALJUKITS

Sul on tunne, et kõik õnnestub paremini, kui see on detailselt planeeritud. Tööasjus ongi see nii, aga isiklikku elu ära nõnda täpselt paika pane.

VEEVALAJA

Kui oled kohusetundlik ja usaldad ka sisetunnet, leiad võimaluse raha teenimiseks. Suudad tagada stabiilse sissetuleku.

KALAD

Tööle pühendumise päev. Jõudu on palju, kohusetunne ja enesedistsipliin tugev. Suudad paljugi ära teha ja tulemustest rõõmu tunda.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles