Wilhelmina Slater (Vanessa Williams)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanessa Williams
Vanessa Williams Foto: Kanal 2

Vanessa Williams üks enim hinnatuid ja mitmenäolisemaid esinejaid tänapäeva meelelahutusmaailmas, kes on olnud võidukas nii muusika edetabelites, Broadwayl, muusikavideodes, televisioonis ja kinolinal. Ta on müünud üle maailma miljoneid albumeid ning saavutanud tuntuse näitlejana nii laval, kinos kui ka televisioonis.

Tema albumid «The Right Stuff», «The Comfort Zone» ja «The Sweetest Days» on saavutanud mitmeid Grammy nominatsioone ning tootnud muu seas sellist klassikat nagu «Save the Best for Last,», «Dreamin», «Work to Do» ning «Love Is».

1994. aastal võttis Williams tormiga Broadway, kui asendas Chita Riverat etenduses «Kiss of the Spider Woman», võites üksiti kriitikute südamed ning tõustes tõeliseks kassahitiks.  

Williamsi filmidebüüt toimus 1986. aastal filmis «Under the Gun», seejärel tulid juba «The Pick-Up Artist», «Another You» ja «Harley Davidson and the Marlboro Man».

Ta mängis koos Arnold Schwarzenegger’iga peaosa filmis «Eraser» ning koos Laurence Fishburne’i ja Andy Garciaga filmis «Hoodlum», samuti kassahitis «Soul Food» ning väga paljudes muudes filmides ja teleseriaaldides («Stompin’ at the Savoy», «The Boy Who Loved Christmas», «The Jacksons: An American Dream», «Bye, Bye Birdie»).  

Williamsi heategevuslik panus on suur ja mitmekülgne, hõlmates ja toetades selliseid valdkondi nagu haridus, kodutud, väärkohtlemine, naiste teemad ning tervise probleemid, AIDS ning kõik lastesse puutuv.   

KODULINN: Millwood, NY
SÜNNIKUUPÄEV: 18. märts

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles