Susan Boyle’i peeti Inglismaa kuningannaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninganna Elizabeth
Kuninganna Elizabeth Foto: SCANPIX
Briti tõsielustaari ja lauljannat Susan Boyle’i peeti möödunud nädalal rongifirma Eurostar töötajate poolt Inglismaa kuninganna Elizabeth II’ks.

Boyle sõitis koos oma mänedžeri Andy Stephensi ja sugulase Kirsty Foyga esimeses klassis Pariisist Londonisse, kirjutab Digitalspy.

Nimelt oli keegi lasknud lahti kuulujutu, et rongis viibib kuninganna isiklikult.

Kui rongifirma töötajad Boyle’i reisiseltskonna ees kummardama ja austust avaldama hakkasid, selgus kähku, et tegu oli alusetu kõlakaga.

«Liikus kuulujutt, et on saabunud kuninganna, kes tahab rongiga tagasi sõita. Kõigil kästi kuninglikku etiketti järgida,» rääkis üks pealtnägija, kes lõbusa vahejuhtumi ajal Gare du Nordi raudteejaamas viibis.

«Peagi sai selgeks, et see on Susan, mitte tema kuninglik kõrgus, aga üks töötaja arvas ikkagi, et Susan on kuninganna. Kui Susan nende eksimusest aru sai, naeris ta kogu südamest,» rääkis allikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles