Bradford Meade (Alan Dale)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alan Dale ehk Bradford Meade
Alan Dale ehk Bradford Meade Foto: Kanal 2

Alan Dale on enim tuntud Jim Robinson’i  osatäitmise eest Austraalia teleseriaalis «Naabrid» nii Suurbritannias, Euroopas, Austraalias kui ka Uus-Meremaal. USAs teatakse teda lõpmatu paljude silmapaistvate rollide järgi.

Järgmisena astub Dale vaatajate ette Bradford Meade’ina ABC teleseriaalis «Inetu Betty». Meade Publications’i president ja Daniel Meade’i isa Bradford on mõjukas professionaal, kes püüdleb edu nii oma ettevõttele kui pojale. Püüdes takistada oma poega järjekordset assistenti voodisse meelitamast, nõuab ta, et Daniel palkaks ebameeldiva välimusega, kuid tööka Betty.

Aasta eest tekitas Dale elevust oma tagasitulekuga direktor Tom Morrow rolli action-draamas «NCIS». Oma muude võimsate rollide seas on Dale mänginud Mitch Bryce’i seriaalis «The West Wing» ning asepresident Jim Prescott’i seriaalis «24». Teised tähelepanuväärsed televisioonitööd sisaldavad seriaale «The X-Files», «ER» ja «The Practice».

Dale’i on nähtud suurel ekraanil Praetor Hiren’ina filmis «Star Trek: Nemesis», filmis «Hollywood Homicide” komandör Preston’i rollis (samas mängisid peaosi Harrison Ford ja Josh Hartnett), ning viimasel sügisel koos Pierce Brosnan’i ja Salma Hayek’iga filmis «After the Sunset». Dale on mänginud filmides «Space: Above and Beyond», «First Daughte» ja «The Extreme Team».

Oma puhkuseid veedab Dale kas oma Los Angeles’i piirkonna kodus või oma Uus-Meremaa residentsis koos abikaasa, endise Miss Austraalia, Tracey Pearson’iga.

KODULINN: Dunedin, South Island, Uus-Meremaa
SÜNNIKUUPÄEV: 6. mai

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles