Linnar Priimägi tegi alkoholiga lõpparve

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnar Priimägi
Linnar Priimägi Foto: Sushi Cat/XL Studios

Kunstiteadlane, imagoloog ja näitleja Linnar Priimägi teatas, et jätab tänasest päevast alkoholi tarbimise maha.


Priimäe ametlikus teadaandes seisab: «Lugupeetuimad, olles

välja teeninud tiitli

, mis mind asetab ühte ritta mitme tunnustatud ühiskonnategelasega, loen ma ülesande täidetuks ja jätan tänasest, 12. jaanuarist 2010, alkoholi lõplikult minevikku. On aeg!»

«Schluss ohne Kuss, nagu sakslased ütlevad,» lisas Priimägi Elu24-le. «See tähendab, et «lõplikult ja ilma suudluseta» ehk siis ei jää alkoholi ja minu vahele mingeid sentimentaalseid tundeid ega igatsevaid ohkeid.»

Priimägi rääkis, et idee end alkoholist lahutada sai ta tuntud karika ja mao sümboli üle mediteerides. «Kas te olete kunagi mõelnud, mida see madu seal teeb? Ta tilgutab karikasse mürki, et karikas täis saaks ja hakkaks üle ajama!» rääkis Priimägi.

Küllap on Priimäe karikas nüüd kuhjaga täis saanud. Elu24 soovitab kõigil teistelgi napsumeestel Priimäe sõnade üle järele mõelda.

Varem on Priimägi ülendatud meeleolus nii mõnegi vahva vembuga hakkama saanud. Näiteks pidi Toomas Vitsut ta Keskerakonna valimispeol taksosse toppima ja ära saatma, sest Priimägi esines ETV otse-eetris ülimalt kõrgelennulise avaldusega. Nendesse kõrgustesse tõstsid teda ilmselgelt alkoholiaurud. Teine kord ässitas ta lõbusal tänavapeol noorukeid Elu24 fotograafile tuupi tegema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles