Nõid Nastja ajab võluehetega tuhandeid kokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Nastja
Selgeltnägija Nastja Foto: osta.ee

Kuulus selgeltnägija Nastja müüb oksjonikeskkonnas Osta.ee juba mõnda aega endavalmistatud võluesemeid, mis talle oksjonite lõppedes vähemalt 7000 krooni sisse toovad.


Enamasti on võluesemed poolvääriskividest, klaashelmestest ja värvilisest traadist valmistatud ehted. Kõigi esemete alghinnaks on määratud 210 krooni, aga nii mõnegi ripatsi hind on pakkumiste käigus kerkinud juba 1650 kroonini. Kuna oksjonite lõpuni on üle kahe päeva aega, võib arvata, et hinnad kerkivad veelgi.

Peale ehete tungib Nastja ka moekunsti. Müügis on kõrgekontsalised tulipunased saapad, mille pealsed kannavad Nastja loodud kaunistusi. Neid nimetatakse «õnnelikeks kingadeks». Saapad pole eriti populaarsed, nende väärtust hinnatakse praegu vaid 500 krooniga.

Kuldbeeži «edu toova kardigani» rinnaesine on kaunistatud riideribadest ning kivikestest dekooriga. Kirjelduses ütleb Nastja, et rõivaese on «laaditud edu tuua ja kandjat kaitsta». Mudel on väga plastiline, sobib nii S kui M suurusele.» Sellest hoolimata pakutakse kampsiku eest vaid 675 krooni.

Vaata Nastja ehte- ja moekunsti siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles