Wahlberg vihkab vutti ja ei talu Beckhamit

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 30: David Beckham and his wife Victoria follow the action between the Los Angeles Lakers and the Dallas Mavericks along with their children Cruz (R) and Romeo (L) at Staples Center on October 30, 2009 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 30: David Beckham and his wife Victoria follow the action between the Los Angeles Lakers and the Dallas Mavericks along with their children Cruz (R) and Romeo (L) at Staples Center on October 30, 2009 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP Foto: KEVORK DJANSEZIAN/AFP

Mark Wahlberg vihkab jalgpalli ja ei salli David Beckhamit, sest sportlane rikkus Hollywoodi kolimisega tema rahuliku elu.

Näitleja elab Inglise vutiässaga samal tänaval ning tema sõnul pole naabruskond enam endine 2007. aastast, kui Beckhamite perekond end seal sisse seadis, vahendab Contactmusic.

«Need Beckhamid... Minu tänaval oli varem vaikne. Siis kolis sinna David oma perekonnaga,» ohkas Wahlberg. «Ühtäkki jõlguvad seal ööl ja päeval paparatsod. Nad jälitavad iga autot, mis seal sõidab. Ma ei kannata sellist asja. Kui viin oma lapsed parki mängima, ei taha ma, et võõrad oma objektiive meile näkku topivad.»

Wahlberg ei näe jalgpallimängus mõtet ja on veendunud, et see ei saa kunagi USAs populaarseks.

«Ma ei nõua, et Beckham oma perekonna tagasi kodumaale viiks. Ma pole lihtsalt kindel, miks ta üldse Ameerikasse tuli,» ütles näitleja. «Me ei taha teie jalgpalli! Ameeriklased ei võta mingil juhul omaks 90-minutilist ringijooksmist, mille ajal midagi erilist ei juhtu. Tänan üritamise eest, kutid, kuid meie jääme pesa- ja korvpalli juurde!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles