Alluvad: Tyra Banks on jõhker diiva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyra Banks
Tyra Banks Foto: AP / Scanpix
Alluvad iseloomustavad saatejuhist modelli Tyra Banksi kui inimest, kellega on väga raske koos töötada.

Sel nädalal teatas Banks, et lõpetab oma jutusaate «The Tyra Banks Show» tegemise, kirjutab Digitalspy.

See uudis vallandas ka teiste saatega seotud inimeste keelepaelad ning nende väitel oli modell tõeliselt vastik ülemus.

«Aastate jooksul on kaadri voolavus väga suur olnud,» rääkis üks saatemeeskonna liige. Ta lisas, et Banksi alluvuses töötada oli üpris keeruline.

«Tema ja saate tootmisega seotud kõrgemad ninad võisid äärmiselt jõhkrad olla,» meenutas allikas. «Ta on tõepoolest diiva.»

Saatemeeskonna liige lisas, et kuulujutud, nagu poleks osadele Banksi alluvatele saate lõpetamisest veel teatatudki, võivad tõele vastata.

«Kui saade Los Angelesest New Yorki üle viidi, ei öelnud paljudele töötajatele seda otse,» rääkis allikas. «Nad kuulsid seda, et stuudio kohta vahetab, suure ringiga. Sellele vaatamata loobusid paljud neist oma senisest elust läänerannikul, et saate jaoks töötada. Nüüd neil ei vea.»

Ka teine meeskonnaliige kinnitas, et Banks pole just unistuste ülemus.

«Kõike tuli teha nii nagu Tyra tahtis,» kurtis ta.

Kolmas saatega seotud inimene, kes ei töötanud supermodelli otseses alluvuses, ei näinud tema diivatsemises probleemi.

«Ma ausalt öeldes ei tea, kuidas oleks tema alluvuses töötada, aga minu jaoks oli see (saate kallal töötamine – toim.) hea kogemus. Tyra lihtsalt teab, mida tahab. Ja mis tema diivatsemisse puutub, siis noh, see müüb hästi,» õigustas kolleeg Banksi halba käitumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles