Christian Bale: Hollywood pole lastele sobiv koht

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Bale
Christian Bale Foto: AP / Scanpix

Juba lapsena näitlemist alustanud Christian Bale ei luba oma tütrel enda jälgedes käia, kuna leiab, et Hollywood pole lastele sobiv koht.

Bale alustas telereklaamides näitlemist juba kaheksa-aastaselt ning 12-aastaselt mängis esimest suuremat rolli filmis « Empire of the sun», vahendab Femalefirst.

Noorena näitlemisega alustanud mees teab, et tegelikult pole lapsstaari elu sugugi nii roosiline nagu üldiselt arvatakse.

«Mul on väga kindel seisukoht, et minu lapsed ei peaks nii noores eas töötama,» sõnas Bale. «Leian, et on vale kaasata lapsi tööstusse, mille nõudmisi nad mõista ei pruugi.»

«See on täiskasvanute tööstus,» jätkas Bale. «Suhtuksin väga skeptiliselt sellesse, kui mõni mu lähedane, kellest ma hoolin, selles ametis nii vara alustaks.»

«Pooldan igati hobikorras, amatööri tasemel näitlemist, aga  seda professionaalses maailmas teha on juba sootuks teine asi,» lõpetas staar, kelle kodus kasvab kolmeaastane tütar Emmeline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles