Parker kardab, et tegi sünnimärgi eemaldamisega vea

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker Foto: Reuters / Scanpix

«Seksi ja linna» staar Sarah Jessica Parker kardab, et tegi kohutava vea, kui lasi eelmisel aastal oma lõualt eemaldada suure sünnimärgi.

Näitlejanna tunnistas, et talle ei meeldinud sünnimärk kunagi ning lasi selle eemaldada, kui sai 43-aastaseks, vahendab Contactmusic. Nüüd kahetseb Parker, et ei pidanud enne operatsiooni perega nõu.

«Ma olen sellest ajast peale teraapias käinud... Ausalt, ma ei mõelnud sellele enne, kuid asi muutus tõeliseks sünnimärgiskandaaliks,» ütles Parker.

«Üks naine tuli rannas minu juurde ja ahastas: «Ma ei tea, miks sa seda tegid, see oli su tunnusmärk!» Mõtlesin, et kas tõesti oli sünnimärk mu tunnus... Järgmised 15 minutit ei kuulnud ma midagi, mida inimesed mulle ütlesid. Suutsin vaid mõelda: «Ma olen teinud kohutava vea - kas ma saaksin selle tagasi panna?» Mu poeg räägib tihtipeale, kuidas ta seda igatseb,» jutustas näitlejanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles