Pedigree esineb laupäeval Pärnus

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedigree Rabarockil.
Pedigree Rabarockil. Foto: Pärtel Prins

Laupäeval kl 20 esineb Pärnus rokiklubis Dekadendz tuuri "Skeletal Season 2009" raames Eesti juhtivamaid metal-bände Pedigree.


Tänavu 15 aasta juubelit tähistanud Eesti industriaalroki absoluutsesse tippu kuuluv ansambel Pedigree avaldas tänavu oma seitsmenda albumi "Skeletal", mis olevat bändi läbi aegade parim.

"Uus album on kõige ootamatum," lubas Pedigree solist Holden "Bonne" Laamann. ""Skeletal" on kindlasti meie kõige pikem, põnevam, julgem ja parim plaat. Võrreldes varasemate albumitega, on suur muutus see, et oleme salvestanud selle kolme aasta jooksul oma stuudios, tänu sellele on rohkem eksperimenteerimist, kuid teisest küljest on plaat abstraktsem ja spontaansem."

Laamanni teatel leidub Pedigree uuel plaadil palju trummipartiisid. Väärib märkimist, et kui bändi varasem looming on olnud peamiselt Laamanni ja kitarrist Taavi Aaviku looming, on "Skeletali" tootmisele kõvasti kaasa aidanud bändi ülejäänud liikmed, bassimängija Margo Rindemaa ja trummar Jaagup Tormis.

Pedigree uue plaadi materjaliga saab tutvuda laupäeval rokiklubis Dekadendz. Kaasa löövad Talbot ja DJ Bastard.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles