Unistus täitus! Susan Boyle laulis oma iidoliga

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elaine Paige performs on stage at the 'We Love Abba, Thank You for the Music' concert in Hyde Park, London.
Elaine Paige performs on stage at the 'We Love Abba, Thank You for the Music' concert in Hyde Park, London. Foto: Suzan/Suzan/EMPICS Entertainment

Briti talendisaate tähe Susan Boyle'i ülim unistus täitus - ta laulis oma iidoli Elaine Paige'iga duetti.

Ülemaailmse kuulsuse saavutanud 48-aastane lauljanna oli seitmendas taevas, kui esitas koos Paige'ga tema hiti «I Know Him So Well», kirjutas Daily Mail.

Duett salvestati telesaates, mis räägib hõbehäälse šotlanna tänavusest tähelennust. Boyle ei teadnud enne saadet, et hakkab laulma koos oma iidoliga.

«Ma poleks iial arvanud, et seisan samal laval West Endi teatrilegendiga, rääkimata temaga laulmisest,» ütles Boyle pärast esinemist.

«Tõeliselt meeldiv oli viimaks Susaniga laulda, temaga oli tore koos töötada ning arvan, et kohtlesime üht mu lemmiklugu rohkem kui õiglaselt,» muljetas Paige.

Boyle on varem tunnistanud, et armastas üksinda oma magamistoa peegli ees juukseharjast «mikrofoniga» Paige'i muusikale kaasa laulda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles