Priimägi soovitas fotograafile tappa anda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna imagoloog ja tunnustatud kunstiteadlane Linnar Priimägi veetis öö vastu laupäeva Tallinna vanalinnas jalutades ning noortega lävides.


Märganud Elu24 fotokorrespondenti oma rasket, kuid tänuväärset tööd tegemas, soovitas Priimägi teda ümbritsenud noorukitele: «Minge andke talle peksa!»

Suur kiilaks aetud peaga noor mees võttiski Priimäe sõnu tõe pähe ja hakkas fotograafi poole liikuma, ise ähvardavalt teatades: «Ma löön su aparaadi pooleks!»

Elu24 külmavereline ja palju näinud fotograaf ei lasknud end alkoholi tarbinud tänavakakleja mörinast segada. Ta juhtis agressori tähelepanu asjaolule, et füüsilise vägivalla tarvitamine ja isegi sellega ähvardamine on vastuolus kriminaalkoodeksiga.

«Pealegi seisab sinu selja taga politseibuss nelja politseinikuga,» ütles fotograaf tänavakaklejale. Selle peale kallaletungija taltus ning allus oma kaaslanna palvetele kaklemine lõpetada. Oma näo päästmiseks viskas ta veel verbaalse ähvarduse: «Sul vedas, sitakott, järgmine kord saad peksa!»

Siiski oli alkoholijoobes tänavakakleja sunnitud, saba jalge vahel, minema hiilima. Taas kord võitis hea sõna võõra väe!

Samal ajal vestles Priimägi erinevate noorte meeste kambakestega. Ülemeelikus tujus noorukid leidsid ühest suust, et Keskerakond on igavene jama, aga Priimägi on «täitsamees ja lahe säga».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles