Naise poolt hüljatud mees elas 13 päeva lennujaamas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heinz Müller
Heinz Müller Foto: AFP / Scanpix

Üks sakslane elas Brasiilia Campinase lennujaamas 13 päeva, kuna brasiillannast kallim jättis ta maha.

Brasiilia ametnikud tegid kindlaks, et tegemist on 46-aastase Heinz Mülleri nime kandva endise lennukipiloodiga, kirjutab foxnews.com.

Lennujaamatöötajate sõnul ei olnud mehel raha ja selle tõttu tõid nad talle vahel midagi süüa.  Müller pesi end reisijatele mõeldud dušši all ja magas ootesaali pinkidel.

Nad jätkasid, et mees liikus lennujaamas pidevalt ringi ning aeg-ajalt suhtles sealsete töötajate ning reisijatega portugali-hispaania segakeeles.

Politsei ei saanud sundida mees lahkuma, kuna nende kinnitusel oli ta Brasiilias legaalselt. Arstide arvates vajas mees psühhiaatrilist kontrolli.

Sakslane elas lennujaamas 13 päeva. Brasiilia politsei võttis mehe eile kinni ning ta viidi minema. Ametnike kinnitusel ei kasutatud jõudu, vaid ta tuli vabatahtlikult kaasa.

Müller saabus Rio de Janeirosse oktoobri alguses ja jäi sinna elama, kuna brasiillanna, kellega ta internetis suhelnud oli, ei soovinud temaga kohtuda.

Sakslase eest püüdsid hoolitseda mitmed heategevusorganisatsioonid, kuid ta keeldus nende poolt pakutust.

Sakslane ütles enne haiglasse psühhiaatrilisse kontrolli viimist, et lennujaamatöötajad kohtlesid teda väga hästi ning tal on plaanis Brasiiliasse elama jääda.

Müleri passis seisab, et ta on sündinud Münchenis.

Brasiilias asuv Saksamaa saatkond keeldus juhtumit kommenteerimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles