Pärnu eelvoor: poliitiline prostitutsioon ja häälest ära kitarr

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib superstaari" Pärnu eelvoor
"Eesti otsib superstaari" Pärnu eelvoor Foto: Mardo Männimägi

Seekordne TV3 saade «Eesti otsib superstaari» näitas Pärnu eelvoorus toimunut.

Valikute tegemist jätkasid žüriiliikmed Mihkel Raud, Rein Rannap ja Maarja-Liis Ilus ning hoogu lisasid saatejuhid Tanel Padar ja Ithaka Maria.

Autoremondilukksepp Toomas riietus vastavalt ja esitas Kukerpillide loo «Auto ohver». Toomas kõndis kohtunike eest vabatahtlikult minema, kui nood nõudsid, et ta rääkimise asemel laulaks.

Liisa Orav avaldas Maarjale muljet rõõmsameelsusega, kuid esitust pidas tüüpiliseks ilusaks lauluks. Mihkli arvates ta hästi laulda ei osanud ja ütles «ei». Rein andis Liisale võimaluse end teatrivoorus tõestada.

Meeleolu kiskus varsti üsna nutuseks, sest kollased kaardid ei tahtnud mitte tulla.

Erinevalt Tartust ja Tallinnast võeti esinedes kasutusele kehakeel, mis aga superstaarihakatisi kuigivõrd ei aidanud.

Huvitava välimusega Annika Laimla, kes on kirjutanud 2000 luuletust ja 200 laulu, tuli prooviesinemisele kitarriga. «Kitarri sa häälestada ei oska,» märkis Mihkel sapiselt. «Ja laulda ei oska sa absoluutselt,» lisas ta pärast esitust. Rein kiitis neiu välimust ja tema arvates polnud ka laulul viga, kuid häält pidas liiga nõrgaks.

Keito Kaljulaid tuli saatesse mõttega - kui saab kollase kaardi, hakkab lauljaks, kui mitte, siis kokaks. «Musikaalne oled kahtlemata, kuid näed laval välja nagu äraeksinud lammas. Aga seda viimast saab parandada,» kommenteeris Mihkel. Keito pääses järgmisesse vooru edasi.

Richard Šaumjan tuli saatesse kolmandat korda. «Laula seda laulu, mida sa Keskerakonna kongressil laulsid,» nõudis Mihkel ja Richard tegi seda väga vastumeelselt. Lõpuks sai ta esitada oma algselt valitud laulu «American Boy», mis Reinule meeldis. Mihkel nentis, et vaatamata poliitilisele prostitutsioonile on tal korralik lauluhääl. Kohtunikud jätsid poliitika kõrvale ja saatsid ta järgmisesse vooru.

Räpikastanid lootis tulest välja tuua Rene Rannamägi. Mihkel tundis huvi, millest tema lugu rääkis. «Lüürika on ladydele,» ütles Rene. «Väga kuum lüürika, aga kõik muu oli puudu,» nentis Mihkel.

Viimane esineja Hannele Uutsalu võlus Maarjat omapärase tämbri ja loomulikkusega. «Isegi mulle meeldis täna esimest korda keegi,» tunnustas Mihkel. Hannele sai kollase edasipääsukaardi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles