Botaanikaaia turundustibi Liis Lassi jõud rauges

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: elu24.ee
Linna peal liigub kumu, et Liis Lass palus end vabastada botaanikaaia turundusjuhi ametikohalt, kirjutab portaal minut.ee Kumu sellest ei räägi, kas anti talle liiga palju tööd, mis segab raamatukirjutamist või esitati talle tungiv palve liituda paljude teiste kuulsate ja rikaste ridadega ehk siis keskidega.

Elu24.ee püüdis turundustibi Lassi tabada Tallinna Botaanikaaiast, kuid turunduse telefonitoru ei tõstnud keegi.  Helistades botaanikaaia üldnumbrile, saime teada, et Lassil polevatki botaanikaaiaga mingit pistmist. Reibas naishääl teatas, et Lass kuulub hoopis keskkonnaameti alla ning tema ametinimetuseks on botaanikaaia ja kalmistute juht.

Võtsime ühendust keskkonnaametiga, kust teatati, et Liis Lass neil ei tööta ja enamat ei soovivat nad näitsiku tegemiste kohta ka kommenteerida.

Tallinna linna keskkonnaametist järele pärides selgus, et Lass on küll praeguse seisuga nende hingekirjas, kuid hetkel mitte tabatav. Liis Lassi telefonitoru otsa saada ei õnnestunud. 

Kroonika.ee'le on aga teada, et Liis on alates 24. augustist haiguslehel. Nägijate sõnul ei sega aga haigus Lassi muretult šoppamast ning sportautos ringi «tšillimast».

Kus on Liis Lass? 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles