Pedigree esitleb reedel uut albumit «Skeletal»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedigree
Pedigree Foto: Heikki Leis

Reedel 11. septembril esitleb klubi Rock Café oma seitsmendat stuudioalbumit Eesti industrialrocki lipulaev Pedigree. Plaadiesitlusel löövad kaasa ka Toe Tag, Tallinn Daggers ja DJ 4-GOT-10.

Pedigree on kui Molotovi kokteil, mille paljude koostisosade hulgas on alternatiivrokk, metal, dub, elektro, dark hop, mis kuulmisorganites ühtse kooslusena plahvatavad. Ajakirjanduses on Pedigreed korduvalt nimetatud Eesti parimaks lavabändiks.

Pedigree kontserdid on värvikas segu nende endi loodud kunstilistest katsetustest, rõhuvast industriaalmetalist, elektroonilistest liialdustest, kõrgenergeetilisest väärkohtlemisest ning hallutsinogeensetest kuvanditest.

Muusika on mitmekülgne, jõuline, tume ja sügav, ühest küljest kummitav ja sulandav, teisest küljest aga puhas, raevukas, ja revolutsiooniline jalaga-makku-industriaal-mürarünnak, mis ühtemoodi tõhus nii kontserdil kui kodus kuulates.

Kontserte on antud Soomes, Venemaal, Lätis ja Saksmaal, jagades lavalaudu selliste nimedega, nagu Fear Factory, Dälek, Napalm Death, Rotten Sound ja Massive Attack. Lisaks esines Pedigree 2006. aastal Metallica soojendusbändina Tallinna Lauluväljakul 80 000 inimese ees.

Uksed Rock Cafesse avatakse reedel kell 22.00, piletid hinnaga 125 krooni on müügil uksel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles