Kõige glamuursemalt vananeb Kylie Minogue

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne oma viimase albumi «X» ilmumist tunnistas rinnavähist paranenud Kylie Minogue, et soovib muusikailma tipus jätkata. «Nägin end vaimusilmas justkui põllul kiiresti edasi jooksmas. Mind ei saa veel peatada, mul on veel nii palju teha,» naeris lauljatar
Enne oma viimase albumi «X» ilmumist tunnistas rinnavähist paranenud Kylie Minogue, et soovib muusikailma tipus jätkata. «Nägin end vaimusilmas justkui põllul kiiresti edasi jooksmas. Mind ei saa veel peatada, mul on veel nii palju teha,» naeris lauljatar Foto: promo
Lauljanna Kylie Minogue valiti kõige glamuursemalt vananevaks kuulsuseks.

Nimelt sai Minogue enim hääli selleteemalises küsitluses, millele vastas üle 36 000 briti muusikasõbra, kirjutab Digitalspy.

Sel nädalal oma 40. sünnipäeva tähistav Minogue võitis glamuursete vananejate arvestuse 45% häältega, talle järgnesid 40-aastane Elle Macpherson ja 42-aastane Liz Hurley.

Minogue on ka see kuulsus, keda britid isegi seitsmekümneaastasena esinemas sooviksid näha – tema poolt hääletas 28% vastajatest. Minogue’le järgnesid Madonna ja Girls Aloud.

30% vastajatest leidis, et Amy Winehouse peaks varakult pensionile minema, enne kui ta oma mainet veelgi alla viib. Samas arvestuses tuli teisele kohale lauljatar Kerry Katona.

Kõige gamuursemalt vananevate kuulsuste pingerida nägi välja selline:

1. Kylie Minogue

2. Elle Macpherson

3. Liz Hurley

4. Madonna

5. Claudia Schiffer

6. Sharon Osbourne

7. Jemima Khan

8. Elizabeth Taylor

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles