«Seksi ja linna» särtsakas eelesilinastus

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Seks ja Linna" eelesilinastuse aftekas, 29.05.08
"Seks ja Linna" eelesilinastuse aftekas, 29.05.08 Foto: Maria Vahuri

29.mail korraldas üks populaarseim noorte naiste ajakiri Cosmopolitan Eesti jaoks erakordse eelesilinastuse filmile

«Seks ja linn»

.

Tänu Cosmole olid eestlased esimeste seas maailmas, kes nägid eile õhtul «Seksi ja linna» filmiversiooni.

Isegi menusarja sünnimaal USA-s jõuab film ametlikult kinodesse alles 30.mail ehk päev pärast Cosmo Eesti esilinastust.

Eilsel filmiseansil oli suur kinosaal puupüsti täis naeru kihistavaid kauniatre. Joodi śampanjat ja naerdi laginal. Kuid filmis oli ka kohti, mis pani nii mõnegi naise taskurätiku järele haarama.

Vähesed mehed, kes saali olid eksinud, kehitasid arusaamatusest vaid õlgu. Selgus, et enamuse mehepoegadest jättis «Seksis ja linnas» toimuv täiesti külmaks. Seega võib linateose kuulutada absoluutseks naistekaks.

«Meil on täna õhtul śampanja lahtikorkimiseks veenev põhjus, sest oleme ühed esimeste seas maailmas, kel võimalus seda fantastilist linateost vaadata, » kommenteeris enne filmi algust Cosmopoiltani peatoimetaja Merle Liivak.

«Seks ja linn» on film, mis on olnud paljude jaoks viimaste aastate oodatuim ja mis on läbi seriaali juba ammu koha leidnud kõigi nende südames, kes peavad lugu moest, glamuurist, suhtedraamadest ja teravatest vaimukustest.

Seda kõike pakub «Seks ja linn» tõepoolest lausa plahvatuslikes kogustes.

Ametlikult jõuab film Eesti kinodesse 6.juunil. Tuntud headuses on tagasi kogu sarjast tuntud naiskvartett - Carrie, Samantha, Miranda ja Charlotte. Ning loomulikult ei puudu filmist ka naiste pikantsed ja sündmusterohked armusuhted.

Vaata ka eelesilinastuse pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles