Gerard Butler õrritab paparatsosid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Butler
Gerard Butler Foto: Reuters / Scanpix
Näitleja Gerard Butler rääkis, et paparatsode pidev tähelepanu häirib teda väga ning ta püüab neid igal võimalusel narritada.

Kuna Butlerit seostatakse praegu näitlejanna Jennifer Anistoniga, on temast Hollywoodi kõmupiltnike jaoks eriti nõutud sihtmärk saanud, kirjutab Wenn.

Staari sõnul ärritab teda see, et temast kummalistes poosides pilte tehakse, eriti hulluks peab ta aga asjaolu, et fotograafid tüütavad teda ka söömise ajal.

Butler rääkis, et hiljuti lõunat süües märkas ta üht fotograafi ning asus teda sihilikult õrritama.

«See oli peaaegu nagu koera nina ees pulgaga vehkimine,» kirjeldas Butler. «Iga kord, kui oma kahvli kätte võtsin, võttis tema oma kaamera kätte. Seepeale panin kahvli käest ja tema pani oma kaamera käest. Siis võtsin kahvli jälle kätte.»

«Sain süüa ainult siis, kui mõni buss või veoauto mööda sõitis. Siis jäi üks veoauto seisma ning ma olin õnnest pöörane ja kühveldasin toidu sisse,» lõpetas näitleja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles