Teatrimajas avanevad uued näitused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla Teatrikohvik.
Endla Teatrikohvik. Foto: Endla teater

Laupäeval, 29. augustil kell 17 avatakse Endla Teatrikohvikus Heiko Kivila näitus “Siis, kui veel helidel ja värvidel varjud olid” ning esmaspäeval, 31. augustil kell 16 teatri sammassaalis Aivar Rumvolti maalinäitus “Kakskümmend aastat hiljem“.


Sindis elava Heiko Kivila näitus jääb avatuks 29. septembrini. Tegu on viimase aasta jooksul sündinud kolmemõõtmelise arvutigraafikaga. “Mind inspireerib muusika. Kõik pildid on sel teemal, pillimängijatest ja pillidest. Olen huvitatud Kaug-Ida ja Kesk-Aasia rütmidest. Valmistan ise pille – selliseid, mida parajasti vaja,” rääkis Kivila.



Aivar Rumvolt on lõpetanud 1976. aastal Tallinna 46. keskkooli kunstiklassi. 1978. aastal osales ta esimesel grupinäitusel Pärnu teatris.



1986. aastast on mees tegelnud peamiselt keraamikaga, esinenud näitustel Soomes, Rootsis, Saksamaal ja USAs. Ta on juhendanud õpilaste keraamikakursusi ja tegutseb Võru avatud ateljee kunstigaleriis. Viimased kaks aastat on Rumvolt olnud Maarja küla keraamikatöökoja meistergi. Tema tööd on väljas 21. septembrini.



31. augustist on Endla Küüni koridoris üleval Tanja Kutsjuba piltide seeria „Pillide müsteerium“. See näitus jääb avatuks 21. septembrini. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles