Victoria Beckham annab välja stiili käsiraamatu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckhami stiiliraamatu esikaas
Victoria Beckhami stiiliraamatu esikaas Foto: AP / Scanpix

Briti megastaar Victoria Beckham annab välja stiili ja moe käsiraamatu.

Raamatu pealkiri on «That Extra Half an Inch: Hair, Heels and Everything in Between» ja see ilmub novembris, kirjutab nymag.com.

Ansambli Spice Girls liige Beckham sõnas, et on alati olnud naine suure algustähega ja kõik, mis puudutab stiili, on tema lemmikteema.

«Tean oma kogemustest, kui raske on enda jaoks õiget stiili leida. Oma raamatus tahan jagada nõuandeid, kuidas seda kõige lihtsam teha on,» selgitas Beckham.

Victoria Beckhami sõnul pole ta mitte kunagi olnud modelli välimusega ja see on sundinud teda hea väljanägemise nimel pingutama.

«Ma pole 180 sentimeetri pikkune modell, vaid nii-öelda tüdruk kõrvaltänavast. Olen käinud ära pika maa ja katsetanud mitmeid erinevaid variante. Tean oma kogemustest, et see pole lihtne olnud. Nüüdseks on mul oma ilmeksimatu stiil välja kujunenud,» lisas Beckham.

Beckhami stiiliraamatu annab välja kirjastus HarperCollins ja selle esindaja sõnul annab proua Beckham seal näpunäiteid alates kodukaunistamisest kuni erinevate ürituste jaoks riietumiseni.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles