"Superstaari" saade alustab kolmapäeval Sunsetis

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib superstaari" kolmanda hooaja saatejuhid ja žürii (vasakult) Tanel Padar, Mihkel Raud, Maarja, Rein Rannap ja Ithaka Maria.
"Eesti otsib superstaari" kolmanda hooaja saatejuhid ja žürii (vasakult) Tanel Padar, Mihkel Raud, Maarja, Rein Rannap ja Ithaka Maria. Foto: TV3

Kolmandat hooaega alustav TV3 show "Eesti otsib superstaari" esimene eelvoor toimub homme Pärnu rannaklubis Sunset.

"Veel jõuab osalemiseks täita registreerimisankeedi TV3 kodulehel; kui aga ankeet on siiski saatmata, kuid osalussoov suur, saab end registreerida ka kohapeal," julgustas TV3 programmijuht Leho Verk. "Meil on väga hea meel, et iga päevaga saabub juurde hulgaliselt registreerimisankeete, mis annab tunnistust, et Eesti noorte soov superstaariks saada on suur."

Huviga ootavad esimest eelvooru ka saatesarja kohtunikud Maarja-Liis Ilus, Rein Rannap ja Mihkel Raud. Saadet juhivad tänavu Tanel Padar ja Ithaka Maria.


"Soovitan kõikidel osalejatel žürii ette astudes esineda nii, et nad eelkõige meeldiks iseendale, mitte meile," andis nõu kõige kurjema kohtuniku kuulsusega Raud.

Saatesarja stilist Karolin Kuusik peab osalejate puhul oluliseks oskust massist eristuda.

"Kui eelvooru tulles on valida julge ja turvalise rõivakomplekti vahel, siis tuleks valida ikka julge - riietus aitab kindlasti paremini silma paista," soovitas Kuusik.

"Eesti otsib superstaari" järgmised eelvoorud toimuvad sel laupäeval ja pühapäeval Tallinnas Rotermanni kvartalis, 26. augustil Rakvere Teatris ja 29. ning 30. augustil Tartus Tasku moe- ja vabaajakeskuses.

Osalejad peavad olema kõikjal kohal kell 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles