Pärnu rannavalvele möödub päev rahulikult

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavalvur Pärnu plaažil.
Rannavalvur Pärnu plaažil. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Vaatamata sellele, et Pärnu plaažile kogunes täna kella 15ks ligi 20 000 suvitajat, on G4S rannavalvel olnud tihe, kuid probleemideta tööpäev.

G4Si pressiesindaja Andres Lemberi teatel on siiani tulnud rannavalvel anda kõige enam esmaabi. Lõikehaavade, marrastuste ja jalga sattunud pinnuga on tulnud anda abi 15 inimesele.

Kaduma on tänase päeva jooksul läinud rannas kolm last, mis on Lemberi teatel sellise rahvamassi juures rõõmustavalt väike number. Kõik kolm leidsid rannavalve abiga lõpuks oma vanemad.

Neljal korral pidid rannavalvurid korrale kutsuma ujumisalale liiga lähedale sõitnud kaatreid ja kaheksal korral juhiti rannaliste tähelepanu sellele, et plaažil on klaastaara kasutamine keelatud.

„Midagi märkimisväärset ei ole Pärnu rannas täna juhtunud, soovime jätkuvalt kõigile kainet meelt ja edasist rannamõnude nautimist," ütles Lember.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles