Courtney Love kaotas kaalu klistiiri abil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Courtney Love
Courtney Love Foto: AFP / Scanpix

Endine ansambel Hole laulja peab oma äkilise kaalukaotuse põhjuseks puhastavat ravikuuri – mille käigus puhastatkse käärsool sinna sisestanud toru abil, teatab femalefirst.co.uk.

«Mõned inimesed arvavad, et see on seotud kaalu alandamisega, aga tegelikult on see organismi puhastamiseks. Ma paastun mitu korda aastas ja praegune süsteem on tõepoolest mulle sobiv,» ültes Love.

Enne sobiva lahenduse leidmist oli staari kaal pidevalt kasvamas. Kui ta üritas järgida makrobiootilist dieeti, mis lubas tal süüa ainult teravilja, riisi ja tooreid köögivilju ning sundis loobuma kofeiinist, alkoholist, leivast ja makaronitoodetest, võttis naine kaalus hoopis 20 kilo juurde.

«Minu tütar Frances ja mina olime sellest dieedist võrdlemisi vaimustuses, sest magustoit oli lihtsalt fantastiline. Ma võtsin juurde 14 kilo ja sellest tingitud depressiooni tõttu veel 6 kilo. Ja nii ma kaalusingi äkki 82 kilo,» sõnas naine.

Lõpuks otsustas ta jääda dieedi juurde, mis koosnes enamjaolt kalast ning kahest toidukorda asendavast kokteilist päevas.

43-aastane Love kaalub nüüd vaid 63 kilo ja tema arvates näitab kastutatud meetodi edu seda, et söömist ei pea kaalu alandamiseks liigselt piirama.

«Ma vihkan seda, kui näitlejatarid ütlevad ajakirjades «Broccoli ja kala, broccoli ja kala». Te olete valetajad! Buliimikutest valetajad!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles