Pohmakas

Kristjan Lepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Komöödia "Pohmakas".
Komöödia "Pohmakas". Foto: Forum Cinemas

Kaks päeva enne oma pulmi läheb Doug koos kolme sõbraga Las Vegasesse, et pidada maha unustamatu poissmeestepidu. Kui aga kolm peiupoissi järgmisel hommikul ärkavad, ei mäleta nad mitte kui midagi. Nende luksuslik sviit on segi pööratud, vannitoas on tiiger ja garderoobis tundmatu imik. Ainus, mida nad ei leia, on Doug.

Nüüd, mil laulatuseni on jäänud vaid loetud tunnid, peavad nad ähmastest tükkidest pildi kokku panema, tuletades meelde kõik eelmise õhtu valed otsused. Ainult seeläbi on lootust Doug üles leida ja toimetada ta õigeks ajaks altari ette.

"Pohmakas" on häbitu komöödia kõigest sellest, mis juhtub siis, kui viia kokku muretud poissmehed ja patupesa Las Vegas. Osades Bradley Cooper ("Ta pole sinust eriti huvitatud"), Ed Helms ("Kontor"), Zach Galifianakis ("Abielu Vegase moodi"), Heather Graham ("Boogie Nights"), Justin Bartha ("Rahvuslik aare") ja Jeffrey Tambor ("Arrested Development").

Väikese valiku koomilisi hetki sõprade seiklustest patuses Las Vegases ja selle ümbruses pakub alljärgnev muusikavideo, milles (filmis iseendana üles astuv) Mike Tyson püüab nokauteerida Phil Collinsi unustamatut hitti "In the Air Tonight"

Filmi pikkus 1 tund ja 40 minutit.
NB! Alla 14aastastele keelatud (K-14).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles