Ksenia Jedomskihhi ja Jürgen Joosti pahupidi pulmad

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xenia kollektsioon Supernooval.
Xenia kollektsioon Supernooval. Foto: Jürgen Joost

Moelooja ja moefotograaf abielu registreerimine jäi isegi perekonnaliikmete ees saladusse! Pulmareis toimus enne registreerimist.


Kohe pärast jaanipäeva, 26. juunil vormistasid oma seitsmeaastase kooselu ametlikuks tuntud moekunstnik Xenia (27) ning moefotograaf Jürgen Joost (29), rääkis Jürgeni õde Evelyn Saal Elu24-le.

«Ma olin just Pärnus puhkamas, kui vennaraasuke helistas pärast registreerimist ja ütles, et noh, tegime ära nüüd. Ma ei saanud midagi aru, et misasja te ära tegite. Ja kui ta ütles, siis õnnest hakkasin konkreetselt pillima kohe,» jutustas Evelyn veel praegugi äreva häälega.

Moeinimesed, kelle elu möödub jalustrabavate tualettide ning silmipimestava meigi keskel, otsustasid tähtsaks päevaks selga tõmmata lihtsalt teksad, aga Xenial olid jalas Manolo Blanhiku kingad.

Tavapärase süldilauaga pulmapeo asemel tähistas kunstnikepaar elu tähtsaimat päeva hoopis originaalselt: nimelt valmistas Xenia Supernoova moekonkursiks pruutkleiditeemalise kollektsiooni.

Evelyn jutustab: «Ja siis olid laval kümme kõige ilusamat modelli kümnes kõige ilusamas kleidis. Nii nad seda iseenda jaoks tegid ja kõik külalised olid siis nagu nende pulmakülalised.»

Pulmareisil käis paar juba enne ametlikku registreerimist, veetes kaks inspireerivat nädalat New Yorkis. Praegu puhkavad õnnelikud noored ühes Lääne Eesti spaas. Nad kasvatavad pooleteiseaastast tütrekest Aleksandrat.

Xenia on Ivo Nikkolo disainer ja omanimelise moebrändi Xenia looja. Teda hüütakse ka «Eesti oma Vivienne Westwoodiks», sest pärast edukat esinemist 2005. aasta Supernooval kutsuti ta Westwoodi - moemaailma esipunkari - moemajja praktikale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles