Emma Stone: oleksin pigem naljakas kui seksikas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Stone.
Emma Stone. Foto: SCANPIX

24-aastane Ameerika näitlejatar leidis enda uue filmi «Untitled Woody Allen Project» võtete kõrvalt leida aega jagada enda näitlemisega ja elustiiliga seotud mõtteid ajakirjale Fairlady, mille septembrinumbri esiküljestaariks ta ka on.

Komöödiarollidest:

«Ma soovin, et inimesed näeksid mind pigem naljaka kui seksikana. Ning ma armastan komöödiaid vaadata. Üles kasvades armusin ma saatesse «Saturday Night Live» ning mind inspireerisid inimesed nagu Steve Martin, Gilda Radner, Bill Murray ja John Candy. Nad olid minu jaoks tõelised teerajajad.»

Näitlemisest:

«Mu ema viis mind näitlemistundidesse, sest ta arvas, et see aitab mul energiat koondada. Ma olin koolis kogu aeg väga rahutu ning kaheksa aastasena elasin üle oma esimese paanikaataki. Ma ei tea miks, aga väikesena muretsesin ma näiteks selle pärast, et meie maja põleb paha. Ning ma väänasin kogu aeg oma käsi. Nii viisid vanemad mind terapeudi juurde. Kuid ühel hetkel kõik muutus, ma oli palju rahulikum ning tahtsingi hakata näitlemisega tegelema.»

Hollywoodi elustiilist:

«Mõnikord on raske kogu selle reisimise ja kodust eemal olemisega hakkama saada. Sul tekib ühes kohas enda imeväike sõprade kogukond, kuid sa tead, et sa pead varsti neist lahkuma. Ning siis tekib sul uues kohas sõprade ringkond, kuid pead neist jälle lahkuma. See on nagu pidevalt ühest suvelaagrist teise käimine ilma, et vahepeal koju saaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles