Louis Walsh materdab Spice Girlsi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis Walsh
Louis Walsh Foto: Reuters / Scanpix

Briti talendiotsingusaate «X Factor» üks kohtunikke Louis Walsh teatas, et Spice Girls ajab tal südame pahaks ning nimetas taasühinenud tüdrukutebändi liikmeid väga ülehinnatuiks ja andetuiks.

«Ükski neist ei suuda üksi hakkama saada. Nadine Girls Aloudist sai soolokarjääriga hakkama, kuna ta on andekas. Ükski vürtsitüdruk ei suudaks seda teha,» vahendab Digitalspy Walshi kriitikat.

«Spice Girlsil on väga vedanud ja nad on väga ülehinnatud. Ükski neist ei oska laulda ja nende looming pole pooltki nii hea kui Girls Aloudil,» ütles Walsh ning lisas, et Girls Aloudi piigad näevad ka paremad välja.

Mees nimetas Spice Girlsi suurt müügiedu triki tulemuseks, mille abil lapsevanemaid väikestele tüdrukutele bändi plaate ostma pandi.

«Neil pole midagi muud teha, nende elus ei juhtu mitte midagi. Üks on lihtsalt jalgpalluri naine ja teised pole pildil,» kommenteeris teravkeelne mees ansambli taasühinemist.

«Nende «parim enne» on ammu möödas. Mul on neist süda paha samamoodi nagu Lindsay Lohanist ja Paris Hiltonist. Keskendume andekatele inimestele,» palus staarisaate kohtunik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles